teacher-goddrd_3589147b
Професор Годард защитава хобито си с обяснение, че личният му живот си е лично негова работа.

Възпитаник на Оксфорд снима порно филми

Хю Грант и Кейт Бекинсейл вече не са последните известни актьори, произлезли от Университета в Оксфорд. Възпитаниците на New College поне за няколко дни ще бъдат в сянката на професор Ник Годард, химик и възпитаник на елитния университет, който днес преподава в Манчестърския университет, но в свободното си време играе роли в порно филми.

Първи за артистичните заложби на професора писа таблоидът The Sun, които посочват и прякора на палавия професор – „стария Ник“, но след това новината бе тиражирана от почти всички реномирани издания, включително и консервативният Telegraph.

Причина за необичайното хоби не е липсата на пари, а борбата със стреса, която професорът води след развода със съпругата си. Макар да не парадира с новото си занимание, актьорът отказва и да демонстрира някаква форма на покаяние.

„През уикендите 70% от трафика в университетската мрежа е насочен към порно сайтове. Не виждам какъв е проблемът, ако някой гледа порно, да има и преподавател, който участвав  подобни филми“, казва Годард и приключва разговора с обяснението, че личният му живот си е негова работа.

Tags , , , , ,
към цялата статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>