13932259_604135903097060_1086976935_o
Участниците влизат в ролята на коварни крадци, които трябва да се докажат, отмъквайки богатството и саботирайки други "колеги" крадци. Победителят получава титлата Master Thief – Майстор Крадец без да се притеснява, че може да попадне в затвора.

Among Thieves – Българската настолна игра се бори да излезе на пазара

Феновете на настолните игри скоро ще бъдат зарадвани с интересна изненада от България. На пазара предстои да излезе Among Thieves, или „Сред крадци“ – оригинална и хитро замислена игра, позволяваща на участниците да влязат в ролята на коварни крадци. Те трябва да се докажат като най-умели сред колегите „крадци“ на масата, а победителят получава титлата Master Thief – Майстор Крадец без да се притеснява, че може да попадне в затвора.

За целта всеки участник може да краде от невинни граждани, да ограби богатството на колегата, или да саботира намеренията му. За крайната победа се искат както стратегическо мислене, така и интуиция, а дори и по време на играта да сте най-напред в резултата, при последното раздаване някой може да ви отнеме всичко. Играта  е предназначена за трима до пет играчи, а продължителността на една игра е между 15 и 35 минути.
among2
Играта се предлага в  стилизирана опаковка, включваща карти и жетони с оригинален тематичен дизайн, а създателите на „Сред крадци“ опитват  да я направят достъпна и за любителите и зад граница. Играта вече може да се купи през платформата за подкрепа на рискови начинания KickStarter. Целта е да се наберат 13500 долара, като подкрепата може  да бъде  в различен размер. Всеки подкрепил играта с поне 3 долара, получава различна нейна версия – от PDF за разпечатване до луксозно опакована кутия с пълен игрален комплект.
13918687_604135993097051_1756483864_o

Tags , , , , ,
към цялата статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>