Euro_Banknotes
Разликата в печалбите, които може да се направят при чуждестранни онлайн букмейкъри в сравнение с техни конкуренти в България са сериозни.

Чуждестранните букмейкъри са полезни. Ето защо?

По-малко от месец, след като международният онлайн букмейкър bet365  получи лиценз за България, някои медии започнаха война срещу компанията. Без обвиненията да се повтарят, в тази статия ще стане ясно защо bet 365 са опасност за родните си конкуренти и защо потребителите имат полза от конкуренцията. 

Един варненски потребител успя буквално да  смае  любителите на залозите, но освен това илюстрира наглед и защо е добре онлайн операторите да получат достъп до българския пазар. Публикуваме прогноза и сравнение колко би спечелил човек, залагайки на два от вчерашните мачове такава, каквато я е споделив във фейсбук профила си.
bet

Да предположим, че не залагате на футболни мачове, но все пак сте решили да заложите 2 лева за победа на Исландия над Австрия и за равенство между Португалия и Унгария.
Съответните коефициенти в българския букмейкър са 2,15 за победа на Исландия и 3,00 за равен на Португалия- Унгария. Общият коефициент от двата мача е 2,15 х 3,00 = 6.45. При залог от два лева на коефициент 6.45 печалбата е 12.90 лева.

В bet365 (примерно), на който доскоро в България не издаваха лиценз, коефициентът за победа на Исландия бе 3.75, а за равенство на Португалия – Унгария беше 4,1. Така общият коефициент за  същите мачове и същия изход от тях е 3,75 х 4.1 = 15,375. И пак при същия залог от два лева, печалбата би била 30,75 лева.

Тоест, ДВА И ПОЛОВИНА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПЕЧАЛБА за едни и същи играни мачове, играни с един и същи изход и една и съща заложена сума.

„Знам, че не е патрЕотично, но…“, завършва статуса на фена.

Tags , ,
към цялата статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>